Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 11. april 2022

Middag på Skjerdingen høyfjellshotell

 

Hvor luksus er det vel ikke å kunne tusle 300 meter ned fra hytta for å spise en meget velsmakende middag?!? Det synes i alle fall vi er behagelig! Det passet særlig godt innimellom jakting/ overnatting ute (med der tilhørende tørking av utstyr). Det ble sjokktidlig middag for oss (14.30), men det passet med resten av dagen denne mandagen. Vi bestilte maten, og kunne slappe av i solen mens vi ventet på at mat og bord ble klargjort. Og etterpå kunne vi bare trille opp igjen og slappe av i solen før noen skulle på tur igjen. 

Om du er i området i påsken, anbefaler vi å ta turen oppom Skjerdingen. For det første: for å støtte det lokale næringslivet! I tillegg er det veldig kjekt for deg selv å gå på kafe også!

Restauranten åpner 13.00 hver dag i påsken. Da kan du bestille alt fra a la carte-menyen, og det strekker seg fra kaffe/te, kake, vafler, lunsj og til middag og dessert. Og noe for enhver smak. Fra 18.30 er det middagsbuffet, tre retter, da bør du sende en messengermelding eller mail til booking@skjerdingen.no.


Tournedos  surret i bacon med poteter, rødvinsaus, brekkbønner og gratinert tomat. Knallgodt!


Hotellets hjemmelagde karamellpudding. Knallgod!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar