Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 13. august 2023

Bjørneparken i Flå

 


Jeg kjører jo forbi her hver helg i elgjakta, men da er det stengt. Men jeg har vært nysgjerrig på hvordan det er her. I utgangspunktet er jeg skeptisk til dyrehager, og særlig for rovdyr, de blir veldig lett veldig stresset. Men gav det en sjanse, og forholdene virket ok, etter forholdene… 

Som gjest var det et fint tilbud, det var lagt opp foringer jevnt og trutt av de ulike dyrene gjennom dagen, så da fikk man sett dem, ikke alltid så lett å se dyr i skog ellers.  Det er primært dyr fra norsk natur her, bjørn, elg, gaupe, ulv, rein, rødrev. Norske husdyr: sau, geit og lama. I tillegg finnes dyr som Leopard, skilpadder og amfibier. Det er flere spisesteder her og en stor butikk (med vel lite stæsj av/om dyrene i parken for en voksen, men unger synes nok at neon, glitter og dinosaurer er helt supert) .

Gå inn på hjemmesiden her for informasjon om parken, dyrene og billettbestilling. De har begrensninger i forhold til hvor mange de slipper inn pr. dag, så det er lurt å booke billetter i forkant. 

Ulvene er klare for mat


Med sin størrelse, var bjørnene lette å se….  Ikke hadde de spesielt stor plass å boltre seg på heller… 

Bjørnen sover

Bjørnen tenkerMinstemann klarte å fange kjøttbitene som hang fra løypestrengen

Flora lusket rundt i skogen 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar