Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (923) Hverdag (501) interiør (119) jakt (242) Jul (301) Krokskogen (240) mat (452) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (233) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 17. juni 2024

Når du trenger alt… er Walmart er godt alternativ!

 

Tre besøk på to dager. Det tar heldigvis bare 20 minutter å kjøre en tur dit! Walmart er en kjent kjede med gode priser i USA. Litt som OBS! Bare enda større med større utvalg. 
Første besøk ble det handlet luftmadrass, brus og litt å spise, på vei til huset. 
Neste besøk er dokumentert her. Det lå igjen en del arbeidstøv og puss i huset, så feiekost- og brett, mobb og støvsuger er nå i hus. Likeså dopapir, toastjern og litt treningsutstyr. 
Senere på dagen kom det TV i hus, samt en del matvarer og verktøy for å montere møbler (og få tv’n på veggen). 


Walmart har også nettbutikk, så en stor del av det vi har bestilt til hjemmet, kommer også derfra. Lørdag og søndag begynte leveransene å ankomme (for det kom jo «selvsagt» ikke samlet.,.). Så nå begynner nødvendighetene å komme på plass i huset. 

Den viktigste bestillingen er på plass: verdens største vannskål til hundene. I tillegg til vannkoker… 

…og håndklær

På søndag kom det varer som gjør det enklere å spise hjemme: bestikk og servise. Tekopper over og tallerkener, asjetter og dype under. Vi gikk for litt fargerikt i første omgang for å spise av. Ser for oss at det blir veldig koselig når vi skal sitte ute og spise 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar