Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (923) Hverdag (501) interiør (119) jakt (242) Jul (301) Krokskogen (240) mat (452) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (233) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 18. juni 2024

Shopping haul på kjøkkenutstyr…


Kjeler og panner! 

Skjønner at dette kan bli på mikronivå for andre nå, men for oss er det utrolig gøy for hver leveranse som tikker inn! Det er veldig rart å gå fra fullt utstyrt hjem (og hytte for den saks skyld) til å ikke ha noe som helst. Første natta var det kun en luftmadrass og et laken. Men siden har det tikket in det ene etter det andre fra bestillinger som vi har gjort. Samtidig legger vi merke til ting som man ikke har tenkt på. Det ble faktisk veldig aktuelt i dag, se under! 
Men nå begynner kjøkkenskapene å fylles opp, så det blir mulig å lage annen mat hjemme enn toast i toastjernet (som kostet $10) av ferdig skåret brød, ost og skinke. Det blir bra, på mange måter! 


Kniver (og sakser), og skal love at de var skarpe! 

…og da kan det gå sånn! 

Kniven kilte seg i blokken, og da den løsnet, kom den fort. Blødde mye. Hadde ingen ting å stoppe det med. Så endte med å surre rundt en rull dopapir og kjøre til jobben (kjekt med bare 5 minutters avstand, når en tråkker på gassen…). Der var både utstyr og hjelpere. 

Så, på neste Walmart-tur nå, blir det innkjøp av førstehjelpsskrin til å ha hjemme 


Vispet, øser, slikkepotter, måleutstyr og slikt

Glass! Og tekanne

Flere håndklær og gulvmatte til å ha ved siden av sengen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar