Smelt 150 g smør, ta kjelen av platen og bryt opp og tilsett 150 g kokesjokolade og 150 g melkesjokolade så det smelter. Rør godt sammen.
Stivpisk 2 eggeplommer og 1 dl melis.
Rør eggedosisen sammen med smør- og sjokoladeblandingen.
Finn frem en brødform som er kledt med aluminiumsfolie, og smør et tynt lag sjokoladeblanding i bunnen. Strø over godt med Geletopper, lakrisbåter og marsipan (vi bruker hjemmelaget), vi deler det opp i biter før vi har det i kaken. Ta et nytt lag sjokoladeblanding og så et lag Per-kjeks. Gjenta med et lag til med gelétopper/lakrisbåter/marsipan og et med kjeks for så å toppe kaken med sjokoladeblanding.
Pynt med Geletopper og Non Stop.
Settes kjølig. Dagen etter er den klar til spising!
Smør og sjokolade blandes sammen
Sjokolade/smør og eggedosis blandes
Geletopper, lakrisbåter, marsipan
Klar for kjøla!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar