Ta en pizzabunn av stor type (Rema sine koster bare 20,-), del den opp i åtte like store deler. Strø på litt revet ost og litt finkuttet løk. Dryss over litt krydder etter behag (aromat/pizzakrydder) og en stripe ketchup og sennep. Legg på en pølse og pakk det hele inn. Legg pølsepakken på bakepapir på plate med skjøten ned. La det hele steke 10-15 minutter på 220 grader, til det blir gyllent, og maten er ferdig! Kosemiddag på under en halvtime!
Om livet til oss på Elgseter. Hverdagsliv, uteliv med turer og jakt, reising, varierte oppskrifter og forskjellige tips
Etiketter
butikktips
(59)
Elgseter
(318)
Ferie
(120)
hund
(935)
Hverdag
(517)
interiør
(121)
jakt
(250)
Jul
(303)
Krokskogen
(242)
mat
(455)
Matauk
(62)
new York
(155)
oppskrift
(202)
Reise
(236)
restauranttips
(130)
Salat
(22)
Saus
(9)
suppe
(7)
Tilbehør til vilt
(6)
Tips
(49)
Viltoppskrift
(13)
vinterpalasset
(264)
tirsdag 21. mars 2017
Innbakte pølser -på enkleste vis!
Ta en pizzabunn av stor type (Rema sine koster bare 20,-), del den opp i åtte like store deler. Strø på litt revet ost og litt finkuttet løk. Dryss over litt krydder etter behag (aromat/pizzakrydder) og en stripe ketchup og sennep. Legg på en pølse og pakk det hele inn. Legg pølsepakken på bakepapir på plate med skjøten ned. La det hele steke 10-15 minutter på 220 grader, til det blir gyllent, og maten er ferdig! Kosemiddag på under en halvtime!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar