Kok 300 g pasta penne.
Kutt opp og stek 1 grønn paprika, 7 champignon og 2 rødløk. Etter noen minutter kutter du opp 2 kyllingfileter, salter og peprer dem og blander det med grønnsakene og lar det steke i ytterlige 5 minutter. Tilsett 3 ss tomatpuré som du lar surre litt, før du blander inn 1 boks Creme Fraiche, 2 TS karri, 2 fedd hvitløk, 1,5 dl vann og 1 buljongterning. La det putre noen minutter før du tilsetter pastaen og gir det 3-5 minutter sammen før du serverer.
Det er godt med en salat med noen søte elementer i, det gjør det godt til karrien.
Vår salat: 1 pk ruccola, 1 eple, 1 pk fetaost. Blandes sammen, vi bruker balsamico av fersken og aprikos som dressing, veldig godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar