Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 22. mars 2017

Kyllingpanne


En deilig hverdagsrett, passer godt til en familie på 4 eller for 2 sultne voksne som gjerne vil ha varm lunsj dagen derpå i tillegg!

Kok 300 g pasta penne.
Kutt opp og stek 1 grønn paprika, 7 champignon og 2 rødløk. Etter noen minutter kutter du opp 2 kyllingfileter, salter og peprer dem og blander det med grønnsakene og lar det steke i ytterlige 5 minutter. Tilsett 3 ss tomatpuré som du lar surre litt, før du blander inn 1 boks Creme Fraiche, 2 TS karri, 2 fedd hvitløk, 1,5 dl vann og 1 buljongterning. La det putre noen minutter før du tilsetter pastaen og gir det 3-5 minutter sammen før du serverer.
Det er godt med en salat med noen søte elementer i, det gjør det godt til karrien.
Vår salat: 1 pk ruccola, 1 eple, 1 pk fetaost. Blandes sammen, vi bruker balsamico av fersken og aprikos som dressing, veldig godt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar