Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

lørdag 22. april 2017

Loppis!


Endrede helgeplaner gav oss tid til en tur på loppis i nærmiljøet! Denne helgen er det loppemarked på både Lesterud og Rykkinn skole. Vi rakk en rask tur innom begge stedene. På Lesterud var det flere store møbler som fristet noe helt enormt! Et stort garderobeskap var massivt og herskapelig! -skulle veldig gjerne hatt plass til det et eller annet sted... noen flotte spisestuestoler fra slutten av 1800-tallet fristet også. Og en fint gammelt "kulebord"(ovalt med en kule under som bein). Men det som ble sterkt vurdert var skjenk... Teller fortsatt knappene på den ene, akkurat en slik fasong som jeg har ønsket meg, MEN, hvor kan vi få plass til det??
Vi rakk 20 minutter på Rykkinn før de stengte for dagen også (greit nok at utvalget er noe mindre 5 timer etter åpning, men vi hæler ikke å kjempe om å komme oss frem for å se...), der fant vi noen kupp i mer praktisk størrelse: et veggskap, en Cathrineholm kjele(hvit og rød, med andre ord perfekt til kjøkkenet vårt. OG, de går på induksjonstopp!) og 6 dype Fasan-tallerkener fra Egersund. Fasanserviset står høyt på innkjøpslisten, affeksjonsverdi fra Soknedalen!

Drømmer om fullt Fasanservise, men det er ikke billig og i tillegg er det populært. Så regner med det kan bli forskjellige farger på forskjellige deler. Men, så lenge de dype tallerkenene har en farge, gjør det jo ikke noe om de flate har en annen!? 6 dype blå Fasan i dag i alle fall! 


Fint lite veggskap til 200,-

Ønskeskjenk! Har så lyst på dette! (Og det koster bare 700,-!) Gunnar måler bredden med bankkortet siden vi ikke hadde med målebånd... 


SÅ fint fra Figgjo! Ønske ønske... 

Gammel kommode. Det fristet plutselig å gjøre om litt på Jenterommet... 

Nok en fin skjenk... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar