Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (877) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 27. april 2017

Værtshuset Bærums Verk


Skal du spise virkelig god og staselig i området vårt, er Værtshuset Bærums Verk det naturlige valget, Norges eldste spisested (bygget er fra 1640).
Her får du alltid hvit duk og dekketalerkener. Mat og drikke serveres i gammelt, nytt og brukskunst. Flere gamle bygg som er fylt med hygge. Det er fint men samtidig ikke stivt.
Smakene er gode. Du kommer ikke hit for totalt nyskapende mat, men tradisjonelle råvarer som er håndtert med en stødig hånd og gode komposisjoner. Menyen varieres etter sesongen, i tillegg arrangeres spesielle feiringer og merkedager med tilhørende mat. Om sommeren kan du grille maten på din egen stein.
Servicen er alltid god. Da vi kom  her på tirsdag, gående, på drop in, i ikke typiske "gå ut-klær" ble vi tatt like varmt imot som alle andre. Det kjennertegner, sånn vi ser det, servicen på de skikkelig bra stedene! -da er alle kunder like viktige! Her passer de også alltid på at alle har noe å tygge på samtidig. Når bare en av oss bestilte forrett, fikk den andre også en liten snack , på huset.


Denne gangen storkoste vi oss, med kongekrabbe, and og piggvar/hummer. Anbefales!


Mmmmm, mye godt å velge blant!

Hygge


Grillet kongekrabbe

En liten smak med kongekrabbesuppe

And

Piggvar og hummer

Fornøyd frue

Da får vi gå videre (vi gikk fra skolen til traktoren som stod parkert ved bommen)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar