Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 20. september 2018

BARCOOK

Vi har testet Barocook, og er helfrelst!
Vi har kjøpt både den til å tilberede mat i og den til å varme opp væske i, men har hittil bare testet "tekoppen". Du putter en pose i bunnen av plastkoppen og dekker den med vann. Deretter setter du metallkoppen oppi og fyller den med vann. Sett på lokket og vent i 5-6 minutter, da er tevannet klart! Helt genialt om du ikke skal fyre bål eller dra med deg stormkjøkken/primus for en kopp te. Og, den tar ikke mer plass i sekken enn en termokopp!


Det putrer

Alt du trenger å ta med deg

Utstyret. Varmeposene som skaper den kjemiske reaksjonen kjøper du i poser med 10 stykk i hver. 89,- for småposene som brukes til koppen, 119,- for de større posene som brukes til å varme opp mat

For å varme opp mat. Du kan ikke produsere mat oppi her, men varme opp ferdige retter. Jeg ser for meg å kunne fryse ned rester etter paste/gryter/supper som jeg kan ta med på tur og varme opp i denne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar