Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (876) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 15. juli 2019

Mat på Hotel de la Poste


Da himmelen åpnet seg, var det godt å kunne sette seg under et tak med en brus og en Caprese på deling. I tillegg fikk vi både en skål potetgull og oliven med brusen. Vi syntes det var så trivelig der at vi bestilte bord til når middagsserveringen startet også, så halv åtte var vi tilbake og koste oss med helstekt Piggvar. Da vi spurte om piggvaren ble servert med noe, sa servitøren tomat og sorte oliven. Vyntes det hørtes litt kjedelig ut, men så feil kunne vi ta! For her var tomat og oliven, men også smø og poteter og deilige krydder. Et fantastisk fiskemåltid!


Caprese med bøffelmozarella, nam nam!

En liten apetizer før middagen: grillet aubergin med paprikasaus og olivenolje

Breflabben ble anrettet ved bordet

Fornøyd mann

Så godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar