Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 7. november 2019

Middag på Folk og fe

Deilig klippfisk til forrett

Er du i Trondheim og skal spise mat, anbefaler vi Folk og fe på det varmeste. Vi er selvsagt bittelitt inhabile, siden familien eier stedet... Men anbefalingen er allikevel helt reell!
Koselig atmosfære, utrolig bra service, knallgod mat og god beliggenhet, det er ikke å forakte. Så, er du i Trondheim, er Folk og fe stedet.
Godt selskap!

Sik til hovedrett

Bjørnebærsorbet til dessert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar