Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 8. april 2020

Lærerbrød


Det er jo pinnebrød da, men Gunnar mener det bør hete lærerbrød, fordi dette er typisk sånt som lærere kan...

Men det er godt da, særlig hvis du har med en liten pose med krydder (for eksempel franske urter og salt) som du dypper deigen nedi før du steker den!

Bland 4 dl hvetemel, 1 klype salt, 1 ts sukker, 2 ts bakepulver, 5 ss olje, 1,5 dl vann. Bland ingrediensene sammen og putt deigen i en pose. Ta posen med på tur, rull tynne (tynne for at de skal kunne bli gjennomstekt uten å bli brent) pølser av deigen (dypp dem gjerne i krydderblandingen), snurres rundt en pinne og stekes over bålet så de blir gylne. Spises som de er eller som tilbehør til bålstekte pølser eller annet godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar