Hummer er jo supergodt naturell! Men, det kan jo være godt å variere litt også. Og når du får kjøpt hummer på Rema til under halvparten av prisen fra ferskvaredisken, kan man unne seg det litt oftere, ikke sant?
En hummer pr. person er bra, serveres med majones/aioli, brød og kanskje litt salat som middag. Eventuelt ta det som en av to småretter. Det siste gjorde vi sist søndag: minibuffet for to med hummer, Caprese og en baguette til hver, så var søndagsmiddagen sikret.
Sett stekeovnen på 250 grader. Del hummeren i to, fjern tarm og pave. Fyll med kryddersmør (100 g mykt smør, 3 fedd hvitløk, saften av to sitronskiver, en liten bunt gressløk og en klype salt) og 30-40 g revet gratineringsost(Parmesan/Gruyere e.l.) oppå. Stekes i 5 minutter, så er maten klar. Herremåltid!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar