Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 6. mai 2021

Vår potetsalat


Vi selv synes denne er supergod og veldig enkel! Ypperlig til grillmat, spekemat og vilt i tillegg til veldig god på enhver buffet!

Du tar ca. 500 g poteter (for eksempel en halv kurv Amandinepoteter), kutter potetene i terninger (vi deler små poteter i 4) og koker dem møre. 
Imens blander du en boks rømme (vi bruker gjerne Drømmelett), 1/2 tube majones (her bruker vi lett), 1,5 ss sennep, 2-3 ss honning (evt sukker), en bunt finhakket gressløk. Smak til med pepper og salt/aromat.

Bland rømmeblandingen og potetene sammen mens potetene fortsatt er lunkne, la det stå og godgjøre seg sammen meds kjøttet steker. Potetsalaten er like god mens den fortsatt er lunken som dagen etter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar