Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (880) Hverdag (484) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

onsdag 20. april 2022

Fargerik mat

 


Nå når påsken er vel overstått er svenskegodt, sjokolade og påskeskum pakket bort i hverdagen. Da blir det himmelsk lapskaus/fruktsalat til kvelds i stedet, friskt og godt! 

Tar det vi har i hus, som oftest appelsin, eple, pærer og druer. En liten håndfull hakkede mandler og rosiner (siste rest av gløggmixen har gått med) og litt søtlake (vann med Natreen). Blandes godt sammen og lat smakene blande seg med hverandre. 

Nå er det 50% på frukt og grønt med Æ-appen, så da hamstret vi litt ekstra med godsaker å ha oppi: banan, granateple, ananas og mango. Luksusvarianten! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar