Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (884) Hverdag (485) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 17. juni 2023

Velkommen, Laika


Dette er Laika, grand grandniesen til Bamse og Lakka, det var det som fikk oss til å bli klare for valp nå. Oppkalt etter Laikaene i Soknedalen, tenk om du blir like snill som gamle-Laika. Hun har store sko å fylle, på både ene og andre måten, men vi tror det skal bli veldig fint. 
Vi var så heldige å ha førstevalget, parringsvalpen, men det er neimen ikke lett å velge hvilken man skal ta. «Heldigvis» var det bare to tisper i kullet, men de var grådig fine begge to, regner med disse to vil kunne møtes i utstillingsringen opptil flere ganger fremover, søsteren skal forøvrig flytte til Hakadal. Vi landet til slutt på henne, det er vel hun som har vært «i tet» hele veien, den mørkeste maska (og sletteste pelsen) har vært hovedgrunnen, hun har også vært minst. Søsteren har hele veien vært mest kosete, og det gjorde avgjørelsen krevende, men sånn ble det til slutt. 
Vi kjørte nedover sent og parkerte hjemme ca halv tre, da stod det en elg på jordet helt inntil plenen, så planen om å gå rundt løse på plenen måtte brått endres. Det ble rett inn i kjellerinngsngen. 
På vei nedover Gudbrandsdalen stoppet vi innom Slåtteveien for kos i «bæssmorfang» og iskake og ladestopp med en liten luftetur etterpå. 
Gunnar kjørte mens vi tre andre satt bak. Det er kjempeviktig for oss nå at Svipp ikke får mindre oppmerksomhet  enn Laika. Så vi prøver å ta noen gode valg. Svipp holdt seg forøvrig sittende og tilgjengelig for kos hele veien hjem, så det ble tre timer sammenhengende kos det. 


Da teppet vi leverte for å bli mamma-preget sist vi var her kom frem, ble det drakamp mellom søstrene sisters!

Her er hun, Laikaen vår

Satt i fanget da vi dro fra det som har bært hennes hjem, på Losnabakkens kennel på Tretten

Blide Svippegutten vår

Trøtt ja…

Første møte med gress sammen med oss

Slappet av på verandaen…

…begge to. Laika sov inntil foten til Håkon 

Fanghund

Babygave

På sin første tur sammen. 
Laika er fullstendig papegøye og hermer heldt etter alt Svipp gjør

Litt langt å gå for små føtter, da var det helt supert å bli båret på

Kos

Laika likte seg bak Tesla-laderen 



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar