Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (505) interiør (120) jakt (245) Jul (301) Krokskogen (241) mat (452) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 26. april 2016

Bakt kylling med blomkålpuré

Rask, sunn og mettende hverdagsmiddag! -kjapp å lage etter jobb. I vår husstand gikk det med tre fileter, 2 til mannen og 1 til fruen. Alt var ferdig og klar for inntak på under 30 minutter! 

En symfoni i offwhite... Ikke så veldig fotovennlig rett kanskje, men veldig godt! 

Til 4 porsjoner: 1 stor blomkål-1 dl matfløte-TS smør-8 skiver bacon-160 g mozarella-salt-4 kyllingfileter

Snurr 2 skiver bacon rundt hver kyllingfilet, festes med tannpirker og toppes med 40 g mozarella. Legges i ildfast form og stekes i ovn på 200 grader i 20 minutter. 

Kok blomkål mør i saltet vann. Puttes i blender med 1 dl matfløte og 2 ts smør. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar