Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

søndag 17. april 2016

Tid for skiturene man lengter etter når sesongen er over

..er NÅ! En av hovedgrunnene til at vi kjøpte Vinterpalasset: et lett tilgjengelig utgangspunkt for å kunne forlenge skisesongen. I dag var vær og føre perfekt, en sånn dag du aller helst bare vil gå og gå og gå... Dessverre er vi ikke pensjonister helt enda, så vi måtte snu for å komme oss hjem, men alle fire hadde en herlig dag på tur innover Brettingsdalen. 10/10 på livskvalitetsskalaen!
Vi så ei rype, masse reinsspor men ikke et eneste jervespor (og de pleier det å være litt av her på denne tiden).
...bildene taler for seg selv...
ImsdalsvordaReinslukt!


Storfjellet


Spennende med ferske reinsspor! 

MASSE reinsspor! 

2 kommentarer:

 1. Fine dager i fjellet nå, og såå artig å sjå at det er flere som koser seg! Fins ikke bedre skiterreng, og det er som du skriver: den beste sesongen er NÅ- og vi håper den varer lenge enda!
  (Klikka meg forresten inn hit fra instagram (@pippaloppa), hvis du lurer på hvor jeg kom fra ;o)
  Nyt våren og kos dere med de firbente!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Berit!
   Så hyggelig en kommentar! Vi er inne i en herlig skisesong nå, i et fantastisk turterreng som vi er så heldige å ha tilgang til! Vi gleder oss til nye skiturer i helgen :)
   Nyt vårværet dere også, de små grå hilser og koser tilbake!
   Hilsen Tone Svanhild
   ps. veldig gøy å følge pippaloppa på instagram :)

   Slett