Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (505) interiør (120) jakt (245) Jul (301) Krokskogen (241) mat (452) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 11. april 2016

Lompepizza

Verdens enkleste og kjappeste måte å lage seg pizza på! Temmelig sunt er det også faktisk. 2-3 lomper holder som middag for oss. Slik kan man enkelt lage flere pizzavarianter på en gang også, vi pleier å finne frem alt som kan passe og friste fra kjøla når vi lager slik pizza, så setter fantasien grenser. Fyll kan være: rød pizzasaus, rømme, pesto, tomat, soltørket tomat, champignon, paprika, løk, kokt skinke, spekeskinke, pepperoni, krydderier, hvitost, mozarella, blåmuggost og så videre…

Dagens pizza på Elgseter

Sett på ovnen på 225 grader. Bruk rist med bakepapir. Legg på 4 lomper (det er det vår stekeplate rommer i alle fall), vi brukte speltlomper. Less på med det som frister. I dag smurte vi først på 1 ss pizzasaus fra peppes, fylte lompa med tynnskåret champignon, finhakket rødløk og spisspaprika, pepperoni, oregano, aromat og revet jarlsberg på toppen. Stek i vel 5 minutter (avhenger av ovnen), til osten er smeltet og kantene har blitt sprø. Smaker godt!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar