Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

fredag 22. april 2016

Dinner & a show

På onsdag var den den nyetablerte komiteen (vi er da lærere må vite) Kulturkomiteen på The Lulu show i Oslo og før det spiste vi på Palmen. Veldig hyggelig selskap av gamle kollegaer fra Bærums Verk, terningkast seks! Både mat og forestilling og mat var bra, men typisk i kategorien "en sterk firer".
Palmen er vel verdt et besøk, spesialt med tanke på omgivelsene, et fantastisk lokale! Maten var bra og spennende, men siden jeg hadde store forventninger fra sist jeg var der, var det jo gode muligheter for å bli litt skuffet. Smakene var gode, men de har gått over på et konsept med veldig små retter, og for en som liker både ulike former for poteter og pasta, blir det et savn (og sist kunne man velge mellom både deilige småpoteter og en fantastisk potetpure, blant annet). Neste gang jeg skal dit er jeg forberedt, og velger heller flere småretter.
The Lulu show var underholdende og av en sånn art at man humret rett som det var. Temaet er gjeld og finanskrise. Som ikke-økonom lurte jeg naturlig litt på om faktaene var korrekte (og lurte på om dette faktisk kanskje kunne ha vært underholdende for Gunnar), i så fall var jo dette en underholdende måte å fremstille finanskrisen på :) Hilde Louise Asbjørnsen gjorde hele showet alene, kun akkompagnert av tre musikere i bakgrunnen, hvilket var en imponerende prestasjon!  En bra forestilling, altså, men ikke sånn at vi gikk helt av skaftet.Vi avsluttet på Et glass


Veldig bra Breiflabb (men tenk så godt det hadde blitt med litt potetpure!?)

Katarina var heldig og fikk flammer på sin sjokoladekule!Veldig god Napoleonskake!


Ringir fungerer alltid bra for en som kjører :)

Klipp fra The Lulu show

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar