Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

lørdag 11. mars 2017

Sesongens første skitur hjemmefra


Lørdag morgen innså vi st det var lenge siden vi hadde sjekket om det var kjørt opp skispor fra tomta vår. Så, innen alle hadde somlet seg ut av sengen, hadde Gunnar allerede gått bort til parkeringsplassen for å sjekke. Og ja, der hadde det vært noen!
Vi spente på oss det som var av skiutstyr i huset (mesteparten ligger på Vinterpalasset) og kom oss avgårde. Det viste seg at det kun var kjørt opp såle, men det var da fast i alle fall. Vi innså også at vi har blitt grådig bortskjemte som går på felleski til vanlig, det vekslet jevnlig mellom ok føre, 100% bakglatte og tjukke kladder under skiene... men, for et vær! Så deilig å være ute! Alle koste seg!
Vi gikk til Benteplassen og fortsatte langs veien til Frøshaug. Så gikk vi over Helvetesmyra og ned til Tverrelva. Vi fulgte Mathisplassveien til Salmakerdalen og gikk opp den til Svarttjern og gjennom skogen hjem. Det ble en koselig tur i strålende solskinn. Runden er ikke lenger enn vel 12 km, men med de siste kilometerne i oppoverbakke og løssnø på vei hjem, fikk vi tatt oss ut hele gjengen!

Lakka fikk gå løs til Frøshaug og var godt fornøyd med det


GuttaLakka i farta! 


Jenteskygger 

Bamse var storfornøyd med å kunne lukte i krysset til Mathisplassveien, her har det vært noen ukjente hunder før, spennende! På vei oppover Salmakerdalen 

På vei ut på Svarttjern 

Påskestemning hjemme også! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar