Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 21. mars 2017

Innbakte pølser -på enkleste vis!


Innbakte pølser er en stor favoritt her i gården! Det er jo alltid enkelt, men i helgen lagde vi det enda enklere! Trikset er ferdig pizzabunn.

Ta en pizzabunn av stor type (Rema sine koster bare 20,-), del den opp i åtte like store deler. Strø på litt revet ost og litt finkuttet løk. Dryss over litt krydder etter behag (aromat/pizzakrydder) og en stripe ketchup og sennep. Legg på en pølse og pakk det hele inn. Legg pølsepakken på bakepapir på plate med skjøten ned. La det hele steke 10-15 minutter på 220 grader, til det blir gyllent, og maten er ferdig! Kosemiddag på under en halvtime!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar