Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 6. mars 2017

Fin søndag

Gutta slapper av med femmila

...av den late typen... startet med frokost på sengen, vi bakte rørebrød i går kveld, så den ble ekstra god. Vi har fått på plass de siste oppgraderingene på soverommet. Vi har slappet av med Heartbeat og  fått jobbet litt. Ikke minst, så har vi fått med oss femmila, det ble ikke gull på Petter denne gangen, men det var moro at han klarte en åttendeplass med tanke på formen for tiden. Det ble rene kinofølelsen med femmila på soverommet med lerret og mørke vegger. Vi gikk tur til bommen, der måtte vi rydde etter noen som hadde forlatt en pose med søppel på parkeringen. vi er avhengige av det det ikke er søppelrot på plassen for å få ha søppelbøtta vår stående. Og selv om dette åpenbart var forlatt av noen andre enn våre husstander, tok vi ingen sjanser, og plukket det opp og puttet det i søppelkassen vår. På tampen av dagen kom mamma på besøk, hun har hørt Moddi  synge forbudte sanger i operaen i kveld. Nå blir hun på besøk til over bursdagen sin, det synes vi er hyggelig!


Luksus å ta seg tid til å få brukt denne, kjøpte og hadde planer om å ta den før jul... men nå, under femmila, ble det i alle fall! Rene operafantomet :) (viktig å ikke smile, for da sprekker maska...)

Heia Petter!


"...jeg er Søppelbill søpler ikke til... 

Lakka er klar for returen

Vi har tatt fatt på høydemeterne 

Kos kos kos kos... nye tepper fikk de også! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar