Etiketter

butikktips (49) Elgseter (247) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

lørdag 4. mars 2017

Vi feirer 10 år sammen

Vi er opptatt av å lage fest i hverdagen, og feirer derfor de anledningene som er! Når vi nå har kjent hverandre i 10 år, var det naturlig å feire dagen vi møttes i Havreveien, hos Morten og Monica. Planen var å feire med hyttetur med mye godt på menyen på Vinterpalasset, men grunnet varslet tilsyn (i vinterferien) til uka, er det behov for nærhet til arbeidsstedet for fruen i helgen, så da fant vi ut at vi skulle bli hjemme og spise ute på fredag istedet.
På ettermiddagen ble fruen hentet 16.30 på jobb, var blitt varslet om at det ikke var slingringsmonn på tiden i forkant. Vi kjørte inn til Oslo, og parkerte inntil Takaii Asian (hvor Nodee lå før), og fruen var sikker på at det stod asiatisk på menyen i dag... Men den gang ei, hun ble ført til Colosseum spa, for en times aromaterapibehandling! Etter å ha sagt "tror jeg sovner før vi kommer frem jeg" i bilen på vei innover, var hun definitivt moden for en time på benken. Vanligvis foretrekkes massasje som "kjennes" for å si det sånn, men denne gangen var det utrolig behagelig med ren velvære og avspenning. (fikk en fiks ide om å handle inn varmeteppe underveis også, etter å ha ligget på det under behandlingen) Da det var unnagjort bar det til Feinsmecher for en deilig middag, 7 retter. Nytt sted for oss, (selv omrestauranten er 31 år) absolutt verdt besøket! Dette var feiring som passet oss godt, etterpå vanket det "kattunger" (intern spøk for oss som nylig var i Finland) og siste tilskudd til tjukksykkel til mannen. Da var det godt å komme hjem til to blide grå og slokne midtveis i Nytt på nytt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar