Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 14. mars 2017

Olivenlunden 1830

Det er ingen hemmelighet at vi synes mat er gøy! Da vi allikevel skulle til Sandvika sist lørdag, skulle undertegnede innom Oliviers&Co for å unne meg noe av det beste jeg vet til helgekosen, pistasjkrem. Men, butikken var byttet ut! Det viser seg at det er endringer i selskapet, Oliviers&Co finnes ikke pr. i dag i Osloområdet lenger. Men, de gamle eierne av Oliviers&Co har nå startet opp Olivenlunden 1830 i stedet. Det innebærer ikke veldig store endringer, konseptet er veldig likt. Men, litt andre varer og litt andre oppskrifter er det. Servicen er like god som før, og fristelsene er fortsatt alt for store, det skal mye til å ikke komme ut med en bærepose med godsaker om du besøker butikken.


Det ble pistasjkrem og kjeks, og den smakte nesten som før. Men fortstatt like godt. Forbedring på kremen er at den er litt mindre fast, hvilket gjør det lettere å forsyne seg. Kjeksen har en god smak av anis, hvilket bare er en bonus for min gane!


Her er lekre gaver å plukke med seg til vertskapet, en venn eller god kollega!
Hva som ble med hjem: pistasjkrem med kjeks, syltetøy av kirsebær og champagne og balsamico.

Balsamico av fersken og aprikos, fantastisk godt å dyppe brød i! Fikk også anbefalt å bruke det om en skal bake hvit fisk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar