Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 4. mai 2017

Vi har testet Kullt

På mandag testet vi Kullt, et av de nyeste spisestedene i Oslo, de åpnet 9. mars 2017. Og om du ønsker deg et godt måltid i uformelle omgivelser, får du det her! Konseptet beskrives vel best som Grill+Gastropub. Stedet har en enorm kapasitet: de kan ta inntil 350 personer! Med den sesongen vi har startet på nå, vil nok dette være et yndet sted, mye av kapasiteten er på uteservering. Utsikten er heller ikke å forrakte, både fra innsiden og utsiden ser du ut over Rådhusplassen, Kontraskjæret og Aker Brygge. Du kan spise både lunsj og middag her, og du blir godt og mett, uten at porsjonene oppleves som ubehagelig store.
Vi hadde selvsagt gjort et visst forarbeid før ankomst, og selvsagt også lagt merke til forbedringspotensialene som står skrevet rundt omkring, og vi opplevde at dette var fullt og helt på stell da vi var der! Effektiv bestilling og servering, hyggelig og imøtekommende personale og menyen gikk det helt fint å lose seg gjennom.
Stedet passer for alle, her vil både store og små finne noe de liker, det må passe veldig godt for større lag, eller et treff med kollegaer. Her er også shuffleboard, flipperspill og biljard, så det er lett å bli her en stund. Vi satt forøvrig på et sted så vi ikke så spillavdelingen, og det er jo veldig kjekt å ha muligheten til om du ikke har planer om å benytte deg av det selv. Vi setter pris på å slippe å sitte i en lekesone når vi skal spise.
Maten: vi testet tartar og pulled pork samt dessertmenyen og alle tre var skjønt enige om at hit skal vi snart igjen. Grill er selvsagt en gjenganger på menyen, stedet huser jo en fire meter lang kullgrill! Det er også flere retter som er til for å deles og retter som må forhåndsbestilles, så om du skal hit, er det verdt å titte innom menyen noen dager før for å ha alle valgmuligheter!

Tartar, 200 gram til 202,- er ikke å forakte! Gunnar er frelst!

Pulled Pork med søtpotetfries, chimichurri og fried M&C som side, knallgodt og passe mye!

Dessert: Rocky road cake. Brownies, marsmallows, karamellsaus og is. Fin å dele, god nok til å spise hele!
 
 
Rådhusgata 27, 0158 Oslo


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar