Etiketter

butikktips (55) Elgseter (315) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 27. mai 2017

Fredagsfri!

Er ikke å forakte! Frokost med ferske rundstykker, handletur til Ringebu, is, lettkledd tur i Øksendalen og grilling og spising på verandaen! -da klager ikke vi i alle fall!

Friisvegen er åpen, må dokumenteres med et bilde av Friisbua

Hyttelykke i butikkveien er en tur til Annis pølsemakeri i Ringebu! Så mange fristelser! (Litt som IKEA: du kommer aldri ut herfra uten å ha svidd av 500-1000,-)

 Vi kjøpte med ramsløkpølse, veldig god! 

På tur i Øksendalen

Mye vann i fjellet nå
 

Vasse vasse vasse... varm dag, også i fjellet

Blå himmel! 

Vi gikk til Breistulen, slappet av litt i gresset og nøt solen før vi returnerte 


Slapp gjeng... bamse bestemte seg for å løsne på vinterdressen i varmen og vi fikk plukket av en del... 

Kos! 

Ikke langt til Øverlihøgda og Flyvraket herfra, like bak toppen der borte ligger det 

Bamse nyter en slurk setervann før vi tar fatt på de 6 km til bilen 

Resultatet fra dagens handletur på Annis... Urtemarinert ytrefilet av lam, rødvinsmarinert entrecôte, Garden of Eden te, ramsløkpølser, potetsalat, hermetiserte plommer og to lokale flasker øl 

Oppdaget en knallfin klesbutikk også! Fru frøken er en uavhengig butikk med masse forskjellig tøy og smykker til damer. Mistenker at dette er en butikk jeg aldri vil klare å komme tomhendt ut av...(!). Ville glede gubben og kjøpte denne lekre og fargerike (og praktisk til hverdags... vi ferierer aldri på slikt vis at spankulering langs bassengkanten med bikini og tunika over er aktuelt, derfor begrenser innkjøpene av tunikaer, selv om det finnes så mye fint...) tunikaen med mye orange på. Gunnar liker farger og fruen går mest i svart/marine/grått og tenkte at NÅ kommer han til å synes jeg er fin! Vel, eneste kommentaren var: "du ser ut som en hippie"... ja ja, synes heldigvis den er fin selv, om ikke annet... 

Og en superkjendisen sommerkjole som kan brukes som den er både på jobb og fritid fra AneMone! 


Årets første utemiddag på Vinterpalasset! Herlig! 

Dasher har kommet seg til fjells igjen! Hentet ham hos Roars pels på onsdag 


Hvilken utsikt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar