Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (930) Hverdag (507) interiør (120) jakt (246) Jul (301) Krokskogen (241) mat (452) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 25. mai 2017

Coleslaw


Til Pulled pork og grillmat er Coleslaw en sikker vinner! Og så raskt å lage at å kjøpe den ferdig er helt bortkastet!

Bland 0,5 dl creme fraiche, 0,5 dl majones, 1 ss HP-saus, 1 ss sukker, 1 ss sitronsaft og 2 ss finhakkede syltede agurk godt sammen.
Tilsett ca. 300 g finsnittet kål (vi bruker "bunnen" på kinakål) og 1 Gulrot og 1 grønt eple som er revet på rivjern.
Ferdig!


Sikringskost: Pulled pork (Fra Nordfjord), brioche hamburgerbrød (Hatting), BBQ sauce (Rema1000), Coleslaw og hjemmelaget Mac & Cheese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar