Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (876) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 20. mai 2017

17.5.17


For oss startet arbeidsdagen 17. ved midnatt, siden vi da fortsatt ikke var klare med alle forberedelser, og Pannacottaen til personalrommet fortsatt skulle lages. Halv to var skjorte klar, bordet pyntet og Pannacottaen på kjølerommet, og senga var et godt sted å finne.
Kvart på sju var det opp igjen, fiksing og pynting, bunad på på og de tradisjonelle hunder+bunad-bildene ble tatt (mens sveis og slikt enda er Ok), før avreise jobb, var der litt over åtte. Først var det å ta imot korpset som kom inn fra sin første økt.
Ni er det deltakelse på korpsfrokost i et kvarter før jeg skynder meg opp til Hammerbakken for å ønske velkommen der før jeg rekker å få med meg elevenes underholdning der. Jeg ble så hentet av Gunnar og bror og kjørt ned til Bryn. Der er det nok en gang å ønske velkommen, høre på elevenes tale og dikt før vi leder an 17. maitoget (gutta koste seg med billige kaker og brus og lidd mens vi andre var ute). Etter en time på vandring fikk vi på plass fanene før vi satte oss ned på personalrommet. Te/kaffe, kake, pannacotta og twist. Ganske mange ansatte var på jobb i dag, så vi hadde en hyggelig stund. Flere hadde også med seg familie, og det er en veldig trivelig måte å treffes slik. I totiden bar det hjemover.
Fotografering før finstasen gikk av, vi var så heldige å få nabohjelp, så vi fikk til og med gruppebilder av alle fem. Så, var det på tide å sette i gang med å ordne litt skikkelig mat! Brokkolisalat, potetsalat, eggerøre og masse god spekemat stod på menyen. Pavlovaen ble også satt i produksjon.
I firetiden var det godt å endelig kunne spise litt MAT! Så vi spiste oss gode og mette med litt magevondt på hele gjengen. Før vi tok turen ut for en liten trimtur. Erling Kristian gikk hjem og vi gav ham følge til bommen.
Dagen ble avsluttet med aftens i Kroghstuen (hytteeiere), der vi blant annet fikk servert skvalderkålpai og sesongens rabarbra i kakeform.
Så var det til slutt godt å krype til køys igjen etter en innholdsrik dag! Til og med været var bra, med overskyet og oppholds, perfekt bunadsvær!


Pannacottaproduksjon (oppskrift kommer!)

17. Mai 2017
 

Lakka har pyntet seg!

På tur mellom avdelingene 
 

Det tales fra rektors balkong på avd. Bryn 

Personalrommet 

Gutta deltar 

To staute karer 
2017 ble første gang Gunnar luftet bunaden sin på nasjonaldagen 

Familien Aasbø-Skinderhaug 

Jentene har en liten jenteprat

Bamsegutten vår 

Bordet er klart! 

Gode muligheter for å bli mett her! 

Servietter fra gavebutikken ved Eidsvollbygningen (i ringene våre står det "Til Dovre faller", derfor sier det seg vel selv at dette er et sitat vi verdsetter ekstra mye) 
 

Kake- og tetid! 

Tur

Rabarbrakake og te i Kroghstuen, stemningsfullt! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar