Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 9. mai 2017

En herlig lørdag i mai!

For et vær! Vi hadde arbeidsplaner på lørdag, så det ble ikke rom for å ligge rett ut og dra seg på plenen her. Men det gjorde seg å få på 1. strøk med maling på Hobbitlandsbyen, så det var vel verdt det. Det var så varmt at det var helt greit for de grå å få ligge hjemme i skyggen midt på dagen også, så ble det kveldstur i litt svalere temperatur istedet. Etter å ha malt i mage timer på tom mage (det var bare å komme igang med en gang vi stod opp, for å sikre at vi ble ferdige og fikk igang tørkingen før nattens meldte regn kom), ble det tidlig middag. Grillspyd på bålpassa gjorde virkelig susen!
Matte etter varme, slitne i armer, rygg og skuldre ble det med en tur til endes på veien forbi Johnsrudtjern. Spennende nok det, vi fant til og med en rådyrfot!
Deilig å kunne oppdage (rosa) skiller når en kler av seg til kvelds! Vi gleder oss til fortsettelsen!

...og vi maler og vi maler og det blir så fint og flott!
 
Han som bestemte at grillhytter skal ha slike dører, står ikke høyt i hurs... Det ble forøvrig mye maskering, ulempen med at malingen ikke ble gjort før grillhytta ble montert...

Ferdig! Klare for middag! (ikke veldig fint med disse lecablokkene, men det hjelper når det vokser til med litt grønt på plenen...)

Nam nam! Så enkelt og så godt (og SUNT til og med)!

Alle koser seg med mat i Hobbitville

En klassiker til dessert

Johnsrudtjern. Vi kan ikke gå til vannet lenger, da hytta er satt i stand og tatt i bruk (og det er jo veldig hyggelig da!)

Bamse i farta!

Lakka koser seg på agilitybanen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar