Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 4. juni 2017

Atnadagene


Lørdagsplanen var å dra til Atna for å få med oss Atnadagene og treffe Hege og gjengen først for så å gå tur på vei tilbake før vi skulle lage middag til kvelds... Vel, vi kom oss på Atnadagene. En sår hals som slo inn natt til lørdag og en kroppstemperatur som begynte med minusgrader (det føltes sånn i alle fall...) gjorde at det ble med Atnadagene. Jobben med å overbevise oss selv med at det sikkert bare var pollensesongen som stod på for fullt her oppe i høyden holdt ikke hele veien inn, for å si det sånn. Men, vi rakk noen trivelige timer på Atna først, og vi skal definitivt prioritere å være på hytta første helgen i juni neste år også. Vi dro ned etter at gratis frokost til alle var over, men fikk med oss handelsboder (kjøpte med pultost av Bjørg), deilig hjemmelaget mat fra foodtrucks fra både Colombia og Thailand. Vi fikk handlet litt på butikken, observert aukson og drukket te på Glopheim. Og ikke minst skravlet og kost med Hege og Emil og annet kjentfolk. Trivelig!

Grillspyd og empanadas smakte knallgodt!

Wanna Thaimat har også boden oppe på Koppang innimellom, vi ser gjerne at det blir regelmessig når vi er i traktene! Kylling i Hjemmelaget) sursøt saus, stekt ris, vårruller og fritert scampi. Ikke rart i at vi ikke orket å lage oss middag til kvelds!

Mathygge

Glopheim

Matkos for alle!

Emil og Lakka

Og antrekkene var ikke planlagt på forhånd...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar