Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 26. juni 2017

Søndag


Startet med at vi en etter en våknet og ramlet ut av lavvoen. Koselig frokost, etter hvert som folk våknet opp og var klare for en ny dag. Mamma dro hjemover, Elgsetergjengen tok seg en tur. Vi kjørte til Søtra og gikk opp til Håkkåfjellet. Ikke mer enn 6 kilometer, men definitivt skikkelig effektive treningskilometer med rett opp og rett ned, en periode med sludd og resten med supersleipt underlag. Fantastisk vakre omgivelser og observasjon av ei rype. Alle var vi enige om at det var en knalltur!
Tilbake på hytta til onkel Tarzan og tante Else ble vi gode og mette på middag før alle rettet kursen innover mot by'n. Alle bilene hadde med seg noen som skulle på Lerkendal klokken seks.
Rosenborg-Sogndal, kun 3 poeng var godt nok i kveld, Brann hadde jo passert oss etter runde 13. Heldigvis var laget skikkelig "på" i kveld, Pål Andre var skikkelig gira og i andre omgang serverte han tre målgivende til Vilhjalmson og Jevtovic i kveldens 3-0 seier. For en stemning,og den ble ike dårligere da Brann spilte uavgjort mot Sarpsborg 08, nå leder Rosenborg Tippeligaen med to poeng igjen og den plassen vil de nå holde til siste kamp i november er overstått! Lettelse og glede preget kvelden og de 17545 tilskuerne som var til stede! Så moro!
Etter kampen kjlrte vi til Vinterpalasset, etter å ha sovet der, ruler vi til Bærum igjen i morgen: en med hjemmekontor og ei som satser på å være på kontoret til lunsj. To elgokser så vi også på turen, artig!


100% Nasjonalrommantikk på veien inn mot Sætra

Sætra

Lakka på setervollen

Deilig å vasse!

Rype som fløy opp rett foran oss


Gutta i vakkert landskap

Sommerlykke er å finne seg ei snøfonn å rulle seg i!

Det var veldig fuktig en liten stund


Utsikt

Håkkåfjellet

FamiliebildeEtter å ha parkert oppdaget plutselig noe kjent foran oss... Eivind og Tarzan var på plass!

Klare for kamp!

Hmmm, det blir vel fort en tur oppover i sommerferien

1-0 og god stemning!

Laget takker for kampen! Selv Bendtner ble med rundt denne gangen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar