Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 26. juni 2017

Lørdag 24.juni

Dagen startet på Vinterpalasset og ble avsluttet i marka i Soknedal.
Øs pøs regnvær våknet vi til. De grå var ikke interessert i å ut for å tisse litt en gang... Men avreise nordover nætmet seg, så vi måttw ut til slutt og da hadde nedbøren letnet betraktelig. Med kort tid, ble det tur retur Friisvegen med en sleng bortom Bjørnestien på vei hjem. Sauene har jo kommet ut her nå, og etter fjorårets saueangrep, er det noen som er veldig skeptisk til disse ulldottene. Denne dagen gikk det greit (vi var jo mange som gikk i samlet flokk), og vi skulle gå forbi en sau som beitet i grøftekanten. Helt greit så lenge sauen var opptatt med spisingen og tittet ned, idet vi passerte løftet sasuen hodet opp og rettet blikket mot oss, da var det ei som fikk flashback til i fjor! Full los i håp om å skremme den vekk! Heldigvs skremte hun den avgårde denne gangen, og vi kunne gå trygt videre denne gangen (0 interesse for å løpe etter heldigvis).
Så bar det nordover. Sør for Alvdal hadde det vært en bilulykke med 3 alvorlig skadde, så vi ble stående en stund i kø der siden vi ikke kom så langt etter. Men, så lenge en selv ikke er årsaken til en slik kø, skal en bare være takknemlig. Brunsj på Tavernaen på Alvdal, vi måtte jo lade fullt nå som vi skulle til skogs på veien også.
Vel fremme ventet hyggelig selskap av nærmeste familie, deilig mat (elg, baccalao og pulled pork) og gode hjemmebakte kaker ble det også utover kvelden. Vi slo opp lavvoen og sov der, veldig kjekt. Vi var også så heldige å få hjelp og selskap av Vegard.
En bra dag!


Hyttekontor, Lakka hvisker Gunnar noen kloke ord i øret

Vi kunne konstatere at gressløk og persille har etablert seg i bedet. I tillegg til rabarbraen som stod her fra før

Ikke skvetne de pelsdottene her... De løp til slutt da

Hira, så fint å være her nå. Det fristet egentlig mest å bare bli værende  en måneds tid!

Kuene har kommet til Seters!

Bamse på vei opp Bjørnestien
Middagstid og dagens jubilant holder på så alle blir fornøyd og gode og mette!

Gunnar og Vegard setter opp lavvo

Lakka er klar for å legge seg!

Veldig klar for å legge seg! "kommer dere ikke snart?"

Kaketid

Vegard, mamma, Gunnar og Bamse i drømmeland

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar