Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

fredag 23. juni 2017

Klassisk Nordmarka-tur!


For oss er det lite naturlig å sette seg i en bil for å gå tur i det daglige, siden vi har så mye flott natur rundt husveggene. På lørdag skulle vi derimot gå tur med Erling Kristian og valgte å benytte sjansen til å prøve noe nytt.  Vi møttes på Majorstua og fjørte sammen opp til Frognerseteren. Derfra gikk vi turvei innover til både Tryvann og Ullevålseter. Mellom Frognerseteren og Tryvann møtte vi en laaaang stim med løpere fra Nordmarka skogsmaraton, så vi tok en stopp ved Tryvann for å gjøre opp status og vurdere omlegging av ruta for å unngå så mye trafikk mens vi tok en is. Trafikken roet seg mens vi satt der, så vi tuslet videre. På Ullevålseter ble det kakekos, beundre Pål Anders Ullevålseter sine pokaler og en god hvil på gresset, før vi returnerte.
På Frognerseteren kjøpte vi deilig middag (grillspyd med elg, vårkylling og finnbiff) i rene Støv på hjernen-stil, gøy! Til dessert gikk vi bananas i kakedisken!
Fornøyde med 15 kilometer i beina og noe som føltes som 15 kilo i magen, kunne vi vende hjemover til en rolig lørdagskveld i sofaen!
 
Gunnar og Bamse

Isspising

Rumpetroll


Bamse koser seg med vassing og drikking (uvisst om det muligens ble med noen proteiner i form av rumpetroll også...)

Bukkeblad

Ullevålseter, rene 80-tallspostkortet!

Premier all mass!

Koser oss på Ullevålseter

Turgjengen


Jentene sjekket ut Tryvannsgrana. Den knakk sist jul.

Live var på vakt og sørget for god mat!

Inne på Frognerseteren, Kjakan henger på veggen

SÅ lekkert og fristende!

Vi koste oss med deilig mat! Definitivt verdt å besøke igjen!

Kake kake kake...

...så vanskelig å bestemme seg...

Restauranthunder

Hvem kan vel motstå en diger, deilig marengs? -ikke jeg i alle fall!

Lakka, Gunnar og Bamse på Frognerseteren

Statuen av Johan Grøttumsbråten


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar