Etiketter

butikktips (49) Elgseter (248) Ferie (107) hund (736) Hverdag (362) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (189) mat (333) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (107) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

onsdag 14. februar 2018

Fisher Random 2018


Lørdag bråbestemte vi oss for å få med oss disse dagers store happening i Bærum: Fisher Random Chess på Henie Onstad senteret denne helgen. Billetter til søndag ble bestilt. Kampen som gikk i tidsrommet 9.-13.2. var en del av utstillingen Tid som står stille av Dag Alveng, og var et uoffisielt verdensmesterskap.

Det var ikke småtteri som var rigget istand ute på Høvikodden. NRK hadde to trailere på parkeringsplassen.rød løper for spillerne da de kom. Sjakkrom for besøkende barn. Kjente ansikter hvor enn vi snudde oss, NRK har virkelig gjort en viktig jobb for sjakksporten i Norge de siste årene! To studioer var også rigget til inne på senteret. Selve kampen ble spilt innerst i utstillingen, hvor det henger flere bilder relatert til store sjakkspillere.
Vi fikk med oss starten live, sammen med mange andre, så gikk vi til kafeen hvor vi så på TV-sendingen (fordelen med det var definitivt å få litt grafikk og forklaringer) og spiste kanelboller før vi gikk tilbake til spillerne og så "siste innspurt".
Magnus tapte, så vi konkluderte  med at vår tilstedeværelse ikke hadde noen lykkebringende effekt, så vi prioriterte mat fremfor kveldens andre sett som startet åtte.
Alle var skjønt enige i at det hadde vært gøy å få med seg sjakksirkuset live!

Torstein Bae og Line Andersen er som vanlig plass når det er sjakk på TV

Vi som var der... Gunnar har tatt på supporterutstyret sitt: Pocket valley-lua


Kunstneren selv, Dag Alveng, fikk åpne dagens første settDommer Lahlum ordner med brettet etter at runden var ferdig 

Etter kampen...

Fikk også med meg utstillingens bilder, dette bildet som vi har sett i bakgrunnen under spillerintetvjuene er en av mine favoritter. Mye forskjellig og vakkert på veggene her, men det er vel ingen hemmelighet at naturfoto med ulike perspektiver er min favoritt! 

Og om du ikke fikk med deg resultatet av det uoffisielle mesterskapet: Magnus Carlsen vant! Og kunne returnere hjem 900000,- rikere, mens Nakamura fikk en bra trøstepremie på 600000,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar