Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (880) Hverdag (484) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 26. februar 2018

Spinatpasta


Denne er helt super om du skal ha et kjapt varmt måltid, til middag eller formiddagsmat. Denne porsjonen holder godt til to voksne personer. 

Smelt 4 ss smør og fres 2 fedd hvitløk og 1 finhakket løk i det. Fyll pannen med fersk bladspinat (ca 200 g i en pose) og la det steke til spinaten faller sammen. Salte og pepre. 
Kok 1 pk fersk tortellini etter anvisning og når vannet er silt av, bland pasta, spinatblanding og 0,5 trekant revet parmesan godt sammen. Ferdig! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar