Etiketter

butikktips (48) Elgseter (245) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 22. februar 2018

Godværsonsdag!

Lakka venter på action i slalombakken, hun synes det er spennende å følge med på aktiviteten der! 
Da vi først våknet i dag snødde det faktisk ute! Men, det varte ikke lenge, innen vi stod opp skinte sola og den varmet! Vi slappet lenge av med OL på radio. Etter litt jobbing gikk Gunnar og Lakka ut på ski, Bamse og undertegnede laget tidlig tacomiddag som ble spist i solvarmen på verandaen. Etterpå ble det te og bok ute også, det var supert utevær selv om en ikke var på tur i dag! Mens jentene koste seg inne tok gutta en skitur.
Vel inne igjen var skiløperen sulten, så vi laget Kvæfjordkake til kvelds, fant ut at det var en rask kake å lage som i tillegg ikke trengte mange ingredienser.. Oppskrift kommer!
Vi avsluttet med siste episode med Broen, synd at den er ferdig, vi har likt serien veldig godt! 

Bamse slapper godt av, verdens beste kosebamse! 

Tacoonsdag på verandaen! Årets første utemiddag 

Fornøyd Gunnar i solvarmen

Lakka holdt oss med selskap 

Har pyntet juletreet på nytt med kuler og kranser... Ganske mye trafikk her nå, da er det greit at de fjærkledde holder seg litt på kanten, for å begrense rengjøringsbehovet noe til våren... 

Over halvveis i En av oss nå, er veldig begeistret for Åsne Seierstads fortellerstil

Afternoon tea on the terrace  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar