Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 25. februar 2018

Siste feriedag

Skjerdingfjellet i bakgrunnen

...det blir jo fredagen det da, før helgen starter... Vi tok en supertidlig miniluftetur, så også undertegnede skulle få testet skiene denne vinterferieuka, og så ble det en av de to planlagte hyttekontordagene resten av dagen. Det går litt lettere å sitte inne når en har fått litt frisk luft i kinnene først.
Som sagt, ukas første luftetur på meg, nøye planlagt og ikke spesielt langt, men det var nå godt å ha fått en liten tur sammen uansett. Det ble staking frem og tilbake, frem og tilbake, frem og tilbake over Helaksmyrene. Slik fikk jeg belastet kneet minimalt i det paddeflate terrenget. Hundene var utrolig tålmodige, ikke hver dag de gidder å gå frem og tilbake flere ganger, de ønsker jo primært å oppsøke nye steder og lukter. Men altså, det gjorde skikkelig godt å om ikke annet få brukt armene litt, da får en tåle et litt stivere kne etterpå (har forresten fått time til MR nå, 15.3.). Gunnar og Lakka gikk runden på ettermiddagen i tillegg.
Da kvelden kom tok vi en tur innom dusjen, før vi dro på viltkveld på Samfunnshuset i Mogrenda med Bjørn Brendbakken, så mange flotte bilder av spesielt mye store elgokser fra Folldalen, men også mye annen fin natur. Trivelig å treffe på kjentfolk også, mamma og Jan så klart, men også mange andre. Det gjør deg med noen slike treffpunkter. Premie vant vi også under loddtrekningen :)
 
Familiebilde

Gutta på tur

Skyggespill


Så mange fine elgbilder, se innom Galleri Snøhetta (både på nett og IRL(Folldal)) for å se flere av Brendbakken sine bilder
 
Dagens middag ble vafler og gjærbakst på Samfunnshuset
 

 Brendbakken var blant annet med Jan og jaktlaget hans i tre år da de jaktet i Storgrytdalen for en del år tilbake, her er bilde av Jan og Tinka fra den tiden
 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar