Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 14. april 2020

Påsketur til Camp Corona


Da ferien startet onsdag ettermiddag, kastet vi sekken på ryggen og loffet opp til Camp Corona: påskeferie! Det ble gode timer i godt vær. Deilig mat til middag og frokost, påskeegg og masse d-vitaminer! Vi la oss tidlig, så Lakka var nok ikke veldig trøtt da. Hun fartet litt ut og inn i løpet av natten, særlig på starten , mye å passe på og syntes det var veldig deilig å ligge utenfor inngangen. Hun sovnet veldig godt I lyngen da vi stod opp og overtok vakten. 
Gunnar gikk tidenes beste søvnscore på sin MitFit! Han stod opp først og gikk opp på toppen av Åsen for å få med seg soloppgangen, rotet seg litt bort på tilbakeveien, men kom frem til pizzasnurrer til frokost. 
Solen kom og varmet, og det var så deilig å bare ligge i lyngen i soveposen. Etter noen timer med full avkobling tuslet vi hjem igjen, og fant en fin sti som går helt inn på egen tomt uten å måtte ut på veien. Ny favorittvei! 

Deilig å komme seg ut på tur! 

Påskekylling på tur! 

Ikke alene, rådyret har nettopp gått nedenfor campen vår


Drikkevarene ble satt kjølig

Slapper av ved ankomst

Lakka gleder seg til Gunnar også kommer, så de kan åpne påskeeggene sine

Påsketur

Vi spiste ytrefilet av rein til middag , godt! 


Slapper av Leggetid

Solen har stått opp og Lakka har fått fri fra å passe på lavvoen 

Fyr på bålet så vi kan lage frokost 

Frokost

Gunnar koser seg med frokost fra bålet Så godt når solen kommer 

Vi lå i lyngen og slappet av i noen timer før vi gikk hjem igjen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar