Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 19. april 2020

Tur til Campen

På selveste påskeaften gikk vi jentene opp på campen på formiddagen, mens gutta var på handletur til Hønefoss . Det var skikkelig ruskevær, så det var utrolig deilig å kunne legge seg på tørk inne i lavvoen da vi kom opp, og lytte og se på regndråpene som trommet mot lavvoduken. 
Så rigget vi oss til ute, fant litt mer ved, fyrte bål og begynte matproduksjon til gutta så de skulle få mat da de kom. 
Vi spiste og drakk oss gode og mette og tuslet ned igjen i samlet flokk etter noen timer i ruskeværet. Vi ble nedstemt i forhold til å gå videre denne dagen. 
Det ble en fin og annerledes påskeaften på Camp Corona i 2020. 


Lakka elsker å løpe i skogen!

Vi tok en annen rute en vanlig opp. Klatret blant annet opp et berg og der fant vi litt fin og grønn vegetasjon

Kjøkkenassistent Lakka hjelper til med pizzasnurrene. Vi laget klart under tak, før vi gikk ut for å steke. Heldigvis er bålplassen inntil en granlegg, så man får litt le for regnet, men greit for alt som kan forberedes tørt

Koser oss, godt å være varm på hodet

Lakka vakthund

NÅ er det noen på vei!

Med magene fulle av pizzasnurrer, vafler, te og påskeeggfyll (Lakka og jeg hadde tatt med egg opp til gutta (og Lakka så klart), labbet vi hjemover igjen)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar