Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 21. april 2020

Godvær på campen


For en deilig lørdag ute! Vi fylte sekkene med godsaker og satte kursen opp i høyden. Hadde en tanke om overnatting også, men med sår hals store deler av uka som gikk, tok vi ingen sjanser. Men, vi tok med kokeutstyr opp da, så vi ikke er avhengige av bål for å kunne kokkelere. Det er fortsatt en del snø her oppe, så det hadde gått greit, men det funker fint med andre varmekilder også. Tok med både gassbrenner og stormkjøkken, vi har holdt oss til stormkjøkkenet så langt. 
Vi lagde lærerbrød av deig som vi hadde lagt igjen der på mandag og kombinerte det med en pakke medisterkaker som fikk bein å gå på. 
Da vi skulle hjem, gikk vi en ny rute. Det fine med at snøen begynner å smelte såpass, er at nå er det fint å teste ut ukjente ruter, gøy!

Lakka hadde også med seg sekk. Den var fylt med en tørrfisk, godbiter, vann og litt klær

Å, også var det det med å rulle seg meg kløv... Lakka kom seg opp igjen, helt på egenhånd. Men litt upraktisk å rulle seg med kløv i ei dump, det var det

Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro...

Full fart!

Få oversikt

Fremme!


Kose litt i hengekøya

Hengekøye, hund, t-skjorte til tørk og lavvo

Gunnar har også kommet opp. Matproduksjonen er i gang

Medisterkaker og lærerbrødDe sovnet godt i lyngen begge to

På tur hjemover
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar