Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 7. april 2020

Kanelsnurrer på bålet

Om du skal kose deg litt ekstra på tur, uten at det krever så mye ekstra, anbefales kanelsnurrer av pizzadeig på det varmeste!
Det er nok enda enklere å steke dem jevnt på en brenner, men vi fyrer nå helst bål vi da, og det funker der også, men krever enda mer oppfølging for at det ikke skal svi seg i bunnen. 

Du trenger en panne/kjele med lokk. 1 rull ferdig pizzadeig. Smør. Sukker og kanel.

Aller først putter du en raus kladd smør i kjelen og varmer opp.

Så ruller du ut pizzadeigen (vi delte den i to, halve rullen ble passe for to personer) og smører utover smør. Her hadde vi igjen en slant flytende melange på flaske som vi tok med, og det var jo veldig praktisk å smøre utover da, anbefales!

Strø over godt med sukker og kanel! ( putt gjerne inni litt annet godt også. Jeg har funnet en pose med gløggmix (=rosiner og hakkede mandler) som skal inni neste gang)

Rull sammen

Og legg nedi den forvarmede kjelen

Følg med og snu underveis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar