Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 26. juni 2021

Brasilia


Endelig i Norge og Oslo (har faktisk vært noen år i Bergen allerede...) også!
Vi har elsket å besøke de amerikanske kjedene med brasilianske steakhouse som Fogo de Chao og Texas de Brazil når vi har vært i USA og vi har ønsket oss noe lignende lokalt, men har alltid tenkt at det ville blitt overpriset i Norge. Endelig er ventetiden over! 
Du finner Brasilia ved rådhuset i Oslo, og det eneste vi har å utsette på stedet er at det er fullt, så det er vanskelig å få ledig bord. Men sist søndag kveld, da var det ledig. Heidi og Odd ble med og vi hadde en herlig kveld ute og stappmette var vi da vi dro hjem. Overpriset var det definitivt heller ikke. 499,- for buffet pr. snute, og når du spiser her, trenger du verket forrett eller dessert, for å si det sånn, så da blir ikke prisen så gal uansett. 
For de som ikke kjenner konseptet, så er det sånn at restauranten har en rikholdig buffet med deilig tilbehør til stekt kjøtt. Den kan du forsyne deg så mye du vil av gjennom kvelden. Men hovedgreia er jo kjøttet: grillet kjøtt. Her har de 14 forskjellige typer kjøtt. Dette bæres rundt på svære grillspyd av servitørene som kommer til bordet og skjærer av biter av de stykkene du ønsker å smake på gjennom kvelden. Du kan spise så mye kjøtt du vil og så mange typer du vil. Alle har en lapp (på størrelse med en glassbrikke) på bordet, som er rød på den ene siden og grønn på den andre. Når du ønsker servering av kjøtt legger du den grønne siden opp, da vil kjøttservitørene komme innom og tilby sine grillspyd, når du vil ha en pause i kjøttserveringen snur du lappen så den røde siden ligger opp så får du sitte i fred. 

Et usedvanlig velsmakende og morsomt konsept, anbefales alle (unntatt veganere da så klart...)!
Kjøttservitøren serverer godsaker

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar