Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (932) Hverdag (516) interiør (120) jakt (250) Jul (301) Krokskogen (242) mat (454) Matauk (62) new York (155) oppskrift (199) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

fredag 25. juni 2021

Pavlova med en twist


Pavlova er en enkel kake å lage og en sikker "og to", sårlig hvis du skal lage noe godt uten å ha for mye tid til produksjon. Men, det kan jo være litt fint å variere litt på smakene og det er enkelt med en slik kake. Så her kommer et par tips om enkle grep for å friske den litt opp fra oss. 

  • Bruk standardoppskriften, og du trenger ikke ta bort noe fra den. Lag den som en stor, eller flere små.  Klikk her for oppskrift
  • Smør på lemon curd på bunnen før du tar på kremen. Den friskheten det gir, gir en helt ny dimensjon til kaken, og passer særlig godt nå på sommeren
  • Bruk mango på toppen! Enten fruktbiter, eller så kan du gjøre det så enkelt som oss, å bruke mango- og eplemos oppå kremen og under bær og sjokolade. Helt nydelig!
  • Lemon curd og mango passer veldig godt sammen, men kan også legges til som et tillegg hver for seg

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar