Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

tirsdag 22. juni 2021

Lørdag på Tjøme

For en nydelig lørdag vi fikk!

Full av herlige opplevelser, nydelig vær og ro. Skikkelig feriefølelse denne dagen altså. 

Vi ble også litt kjent med Tjøme. Ingen av oss hadde vært her før, så vi hadde ingen tanker om hvordan ting var, særlig med tanke på avstander. Greia var jo at vi trodde vi visste hvordan det var her, og dermed undersøkte vi ikke heller i forkant. Men nå er vi meget klokere. 

Dagen startet med deilig hotellfrokost som denne dagen var organisert på trygt og godt vis (i motsetning til søndagsfrokosten, den var en helt annen historie). Før vi gikk tur til Torås fort. Så ble det en liten kjøretur til "sentrum" noen kilometer unna for fantastisk massasje og litt handel. Deretter gikk turen til Lilleskagen, rekelunsj og bading, før vi avsluttet med middag på brygga på Hvasser. 

 

Raps i full blomst


Torås fort er definitivt verdt et besøk om du er her. Spennende utendørsanlegg med flott utsikt, museum, kafe og omvisninger tilbys også. 

Så bar det rett på massasje (grunnen til at hotellet ble booket, var fordi vi trodde det tilbød spa. Når det ikke lenger var så, måtte enkelte av oss ha en erstatning. Ikke skjønte jeg at det var noen kilometer å kjøre fra hotellet, men behandlingen som ble gitt gjorde at det definitivt var verdt kjøreturen. Skal jeg tilbake til Tjøme, skal jeg tilbake hit!) Tjøme Cabinet kan anbefales på det varmeste, massøren var så behagelig og proff. Jeg pleier alltid å bestille "behandlinger der de "tar litt i", men denne gangen tenkte jeg at jeg bare ville ha fokus på ro og avslapning. "Raindrop massage" var akkurat det jeg trengte denne dagen, test det gjerne om du vil slappe helt av

Tjøme kolonial ligger vegg i vegg med Tjøme Cabinet, så det var en morsom overraskelse da jeg kom ut ferdig massert og duftende av eteriske oljer. Her er masse spennende godsaker, vi fikk med oss en kasse med ulikt for magen. Lokale asparges ble også med hjem. Butikk og kafe har åpning mellom seg, så Chai latte og kanellsnurr og marengs fikk vi kost oss med på benken utenfor før vi tøffet videre. Vi var fornøyde med alt vi kjøpte, bortsett fra boksen med te, den var definitivt overpriset, ellers var det verdt det!

Deilig Chai latte

Så stod Lilleskagen for tur. Vi fant oss et svaberg, solte oss, maulet reker og enkelte fikk gjennomført årets første dukkert. Herlig!

Dagen ble avsluttet på Den blå brygge på Hvasser, med deilige kamskjell og fiskesuppe. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar