Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 2. januar 2024

Riskrem a la Elgseter

 


Ikke noen nøyaktige mål her, men litt sånn cirka. 

En kald porsjon risengrynsgrøt blandes med krem  (kremfløte, sukker og vaniljesukker). Riv litt marsipan på et rivjern og bland dette inn i kremen. 

Serveres i skål. Dryss over hakket mandel og hell kirsebærsaus på toppen. Utrolig godt! Det er alltid godt med litt ekstra crunch til slike myke desserter, så ei krumkake eller annen sprø julekake, passer perfekt til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar