Veldig enkel og veldig god kosemat. Hjemme i Norge hadde vi brukt spisspaprika, men det har vi ikke funnet her, så da blir det vanlig paprika. De er ganske søte de også. Disse var i en trepakning og var dermed ganske små. Til disse brukte vi en halv pakke karbonadedeig.
Det du trenger er paprika, kjøttdeig, hvitløk, løk, tacokrydder, (1 bok) creme fraîche, (ca 150 g) revet hvitost og nachochips.
Som tilbehør anbefaler vi å lage en valgfri salat og resten av nachoshipsen.
Smør en ildfast form med olje. Del paprikaene i to og fjern stilk og frø. Legg dem med åpningen opp i formen.
Det er jo en smakssak, men vi synes jo at det er godt med litt paprika i fyllet. Stek dette og 1/3 lør blankt før du tilsetter 1/2 pakke kjøttdeig og gjennomsteker det.
Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen og fyll på med creme fraîche blandet med revet ost. Dette topper du med knuste nachochips
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar