Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (121) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (239) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 14. november 2024

Fylt paprika



Veldig enkel og veldig god kosemat. Hjemme i Norge hadde vi brukt spisspaprika, men det har vi ikke funnet her, så da blir det vanlig paprika. De er ganske søte de også. Disse var i en trepakning og var dermed ganske små. Til disse brukte vi en halv pakke karbonadedeig. 
Det du trenger er paprika, kjøttdeig, hvitløk,  løk, tacokrydder, (1 bok) creme fraîche, (ca 150 g) revet hvitost og nachochips. 
Som tilbehør anbefaler vi å lage en valgfri salat og resten av nachoshipsen.  

Smør en ildfast form med olje. Del paprikaene i to og fjern stilk og frø. Legg dem med åpningen opp i formen. 

Det er jo en smakssak, men vi synes jo at det er godt med litt paprika i fyllet. Stek dette og 1/3 lør blankt før du tilsetter 1/2 pakke kjøttdeig og gjennomsteker det.

Tilsett en pakke tacokrydder og vann og la dette steke inn. 

Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen og fyll på med creme fraîche blandet med revet ost. Dette topper du med knuste nachochips 

Stekes på 220 grader i ovnen i ca 15 min

Når det ser sånn ut, er det klart for spising



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar