Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 15. mai 2017

Brokkolisalat


Vi har fra før en veldig god oppskrift på Brokkolisalat. Men da jeg var på Holmsbu tidligere i uka, fikk vi en veldig god brokkolisalat der. Enklere og med færre ingredienser enn den vi har laget før. Enkelt synes vi at er veldig likbart, da lar det seg gjennomføre i det daglige. Så vi snoket litt rundt, og fant en god oppskrift. Så god at den er verdt å dele! Denne tar det bare 5 minutter å slenge sammen!

1 boks Creme fraiche blandes med saften av 1/2 sitron, 1 ts sukker (eller Splenda, som vi bruker) og 1/2 ts salt i bunnen av en serveringsbolle.
Tilsett 1 brokkoli delt i små buketter, 1/2 rødløk i tynne skiver, 1 dl ristede pinjekjerner og 1 dl rosiner. Bland alt forsiktig sammen.

Nå er det klart til å spises! Enten med kjøtt eller som en salat for seg selv.

Enkle grillspyd og brokkolisalat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar