Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

onsdag 14. juni 2017

Blåmuggostsaus


En usedvanlig enkel og velsmakende saus til stekt kjøtt! Blåmuggosten gir sausen karakter, fløten runder det hele fint av så du trenger ikke være blåmuggostfantast for å like sausen. Passer altså spesielt godt til stekt kjøtt, alt fra indrefilet av vilt til grillede pølser.

Du trenger bare en boks fløte (det holder med mat-, men kremfløte gir, naturlig nok, sausen en mildere smak) og en Norzola, eller annen blåmuggost.

Varm opp fløten i kjele til den begynner å putre. Smuldre opp osten og ha oppi. La det putre i 15 minutters tid under omrøring. Ferdig!

M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar